logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Ce documente trebuie sa am la mine la constatarea daunei?

Daca este vorba doar de constatarea daunei, atunci este suficient sa detii doar documentele aferente autovehiculului avariat si bineinteles acte de identitate personale daca esti si proprietarul/detinatorul, iar daca esti imputernicit, atunci si imputernicirea. Daca cu ocazia avizarii daunei asiguratorul a solicitat in mod justificat prezentarea si a altor documente, atunci se vor prezenta si acestea.
Daca este vorba de avizarea daunei, atunci va trebui sa ai in mod obligatoriu, documentul in care s-a constatat producerea accidentului (Procesul Verbal emis de Politie sau Constatarea Amiabila), o copie dupa asigurarea persoanei vinovate, documentele autovehiculului avariat, documente de identificare persoanale, imputernicire daca este cazul, precum si orice alte documente justificative cu care vrei sa dovedesti prejudiciul pe care l-ai suferit.

INF0 TRAFIC

NOUTATI

Asiguratorii RCA vor fi obligati sa efectueze constatarea daunelor suferite de tertii pagubiti in accidente de vehicule in cel mult 5 zile lucratoare de la momentul cand acestia primesc notificarea de la persoana pagubita, conform unei...