logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Am fost pagubit in urma unui accident rutier ce a avut loc din vina altei persoane. Compania de asigurari care a emis polita RCA refuza sa efectueze plata, desi a trecut termenul stabilit prin lege iar masina a fost reparata. Ce pot face in acest caz?

In acest caz, daca masina a fost introdusa in reparatie cu acceptul asiguratorului, s-ar putea intelege ca acesta a acceptat preluarea raspunderii si in aceasta ipoteza exista o sansa mai mare ca problema sa fie rezolvata prin formularea reclamatiei la CSA.

In astfel de cazuri, daca asiguratorul refuza plata catre atelier, sau nu da un accept de plata, pentru a putea ridica masina, pagubitul va fi obligat sa achite el insusi reparatia dupa care sa faca demersurile de a recupera de la asigurator (inclusiv pe calea instantei judecata) suma platita si eventual alte daune. 

INF0 TRAFIC

NOUTATI

Asiguratorii RCA vor fi obligati sa efectueze constatarea daunelor suferite de tertii pagubiti in accidente de vehicule in cel mult 5 zile lucratoare de la momentul cand acestia primesc notificarea de la persoana pagubita, conform unei...