logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

MApN cauta asigurator RCA pentru parcul auto
Ministerul Apararii Nationale organizeaza o licitatie in luna iulie, pentru achizitionarea unui pachet de asigurare de raspundere civila RCA pentru 359 de vehicule din parcul auto MApN, potrivit unui anunt publicat pe SICAP.

Serviciile de asigurare vor cuprinde autovehiculele si remorcile apartinand unitatilor militare U.M. 02000 Buzau, U.M. 01010 Targu Mures, U.M. 01016 Targu Mures, U.M. 01847 Buzau, U.M. 01983 Bacau, U.M. 02655 Vladeni si U.M. 02014 Constanta.

Valoarea contractului este aproximativ 709.012 lei, perioada de prestare a serviciilor fiind 1 septembrie 2019 - 31 august 2020.

Criteriul in baza caruia va fi atribuit contractul va fi pretul cel mai scazut.

Potrivit caietului de sarcini, se estimeaza ca lunar va fi incheiat un contract subsecvent. In functie de solicitarile autoritatilor contractante pot fi incheiate alte contracte subsecvente, oricand pe perioada derularii acordului cadru. Contractele-subsecvente vor fi atribuite, in baza acordului cadru, de catre fiecare unitate beneficiara.

"Serviciul de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule va fi prestat in conformitate cu prevederile Legii nr. 132 din 31 mai 2017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertelor persoane prin accidente de vehicule si de tramvaie, precum si ale Normei Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 20/2017 privind asigurarile auto din Romania, cu modificarile si completarile ulterioare", se precizeaza in anuntul de licitatie.

De asemenea, la incheierea politelor de asigurare, in functie de istoricul fiecarui autovehicul/remorca si perioada pentru care urmeaza a fi asigurat, se vor aplica reducerile/majorarile permise de sistemul bonus-malus.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 iulie 2019, ora 15:00.