logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

BAAR transmite Certificatul de daunalitate si prin email
In acord cu obligatia sa legala de a furniza asiguratilor RCA si persoanelor prejudiciate documentele necesare incheierii politelor de raspundere civila auto in alte tari din UE si SEE, BAAR anunta ca si-a intensificat eforturile in vederea imbunatatirii si simplificarii modalitatilor de expediere a acestor documente, in conditii de maxima securitate si confidentialitate a datelor personale.

Astfel, incepand cu 1 aprilie 2019, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania face cunoscut faptul ca a implementat modalitatea prin care solicitantii unui Certificat de daunalitate pot intra in posesia acestui document si prin intermediul postei electronice (email).

"Incercam sa venim in sprijinul persoanelor care, din diverse motive, au nevoie sa intre in posesia Certificatului de daunalitate intr-un timp foarte scurt. Practic, din momentul transmiterii actelor necesare emiterii acestuia, solicitantul poate primi documentul in 1-2 zile lucratoare, prin intermediul postei electronice", a declarat Madalin ROSU, Presedintele BAAR.

Celelalte modalitati de dobandire a Certificatului de daunalitate sunt urmatoarele:
  • ridicare personala sau de catre persoana care prezinta un mandat in forma autentica (mandat notarial) de la sediul BAAR (Bucuresti, sector 2, Str. Vasile Lascar nr. 40-40bis, etaj 5)
  • primire prin serviciile Postei Romane, prin trimitere cu confirmare de primire, la adresa din cartea de identitate din Romania
  • primire prin serviciile Postei Romane, prin trimitere cu confirmare de primire, la adresa din documentul de rezidenta din strainatate
Mai multe informatii privind documentele necesare obtinerii Certificatului de daunalitate pot fi gasite accesand adresa https://www.aida.info.ro/certificat-daunalitate.