logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Deciziile adoptate in aceasta saptamana de Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara
In cadrul sedintei de miercuri, 6 martie 2019, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private, inclusiv noi numiri in cadrul unor societati.

Astfel, ASF a autorizat numirea doamnei Adela JANSEN in calitate de membru in Consiliul de Administratie al societatii BRD Asigurari de Viata.

In acelasi timp, Virgiliu - Pompiliu ICHIM a fost avizat in functia de Director General al ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

ASF a mai aprobat:

Numirea lui Florin-Costel ISAC in calitate de membru al Consiliului de Administratie la SAI Swiss Capital Asset Management.

Numirea doamnei Mihaela KOZOCSA in calitate de membru al Consiliului de Administratie la SSIF Interdealer Capital Invest.

Echivalarea denumirilor claselor de asigurare pentru care a fost autorizata societatea GARANTA Asigurari S.A. si aprobarea extinderii activitatii pentru practicarea clasei A10 - Raspundere civila auto, pentru utilizarea vehiculelor auto terestre, inclusiv raspunderea transportatorului (CMR fara RCA).

Extinderea obiectului de activitate al societatii de servicii de investitii financiare VOLTINVEST.

Emiterea Certificatelor de inregistrare a produselor structurate emise de SSIF BRK Financial Group.

Emiterea Certificatului de inregistrare a noilor caracteristici ale societatii VES S.A. Sighisoara, ca urmare a diminuarii capitalului social.

Modificarea Actului individual de aderare la Fondul de Pensii Facultative BRD Medio administrat de BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

ASF este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. ASF contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti.