logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Schimbari in Board-ul ALLIANZ-TIRIAC Asigurari
Primava incepe cu schimbari in Board-ul ALLIANZ-TIRIAC, unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania. Astfel, Nicolae AVRAM renunta la pozitia de membru al Board-ului de conducere, dupa aproximativ doi ani si jumatate, conform informatiilor obtinute de 1asig.ro de la surse din piata.

"Incepand cu data de 1 martie a.c., Nicolae AVRAM va reveni pe pozitia de Director al Diviziei Brokeri si Parteneriate, parasind pozitia de Director al Directiei Vanzari (CSO) al ALLIANZ-TIRIAC", au spus sursele.

Nicolae AVRAM a preluat functia de Director al Directiei Vanzari si Distributie ALLIANZ-TIRIAC, incepand cu data de 1 octombrie 2016, functie ocupata anterior de Virgil SONCUTEAN (2012 - 2016), care a devenit CEO-ul companiei in luna septembrie.

El s-a format profesional in cadrul ALLIANZ-TIRIAC in decursul celor peste 20 ani de activitate in interiorul companiei. Nicolae AVRAM detine o vasta experienta in domeniul managementului de vanzari in asigurari, acumulata in perioada 1996 - 2016, cand a ocupat, succesiv, functia de Director Sucursala, Director Regional Vanzari, Director National Vanzari si Director al Diviziei Brokeri si Parteneriate.

Potrivit surselor, pozitia de Director al Directiei Vanzari - CSO, ALLIANZ-TIRIAC a demarat deja procesul de recrutare. Pana la desemnarea unui nou Director de Vanzari, interimatul va fi asigurat de Virgil SONCUTEAN.

CEO-ul companiei a declarat recent ca, in 2018, vanzarile ALLIANZ-TIRIAC s-au majorat cu peste 7%, iar profitabilitatea a crescut cu aproape 4% fata de anul anterior. "Ritmul de crestere a profitului a incetinit pentru ca a trebuit absorbit si provizionul pentru Consiliul Concurentei". Sanctiunea ALLIANZ-TIRIAC a fost de 43,44 milioane de lei.

Daca in 2017, afacerile ALLIANZ-TIRIAC au depasit 1,2 miliarde de lei, astfel ca in 2018 acestea au depasit 1,3 miliarde de lei. Profitul operational a fost de 130 milioane de lei in 2017 si a ajuns la peste 135 milioane de lei in 2018, conform calculelor 1asig.ro.

Virgil SONCUTEAN a precizat ca anul trecut compania a inregistrat cel mai mare nivel al profitabilitatii din istoria sa. Pentru 2019, acesta estimeaza un avans de cel putin 5% al volumului de subscrieri.