logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

UNSICAR: Avem incredere ca dialogul cu Autoritatea va continua la fel de constructiv si echilibrat ca si pana acum
UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania a transmis catre ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, la sfarsitul saptamanii trecute, propunerile de modificare a proiectului normei privind distributia asigurarilor, arata Uniunea intr-o postare pe pagina de LinkedIn.

"Este un subiect de o importanta majora pentru industrie si avem incredere ca dialogul cu Autoritatea va continua la fel de constructiv si echilibrat ca si pana acum. Apreciem faptul ca in cadrul discutiilor din ultimele luni o serie intreaga de amendamente sustinute de UNSICAR au fost luate in calcul de catre Autoritate si speram ca propunerile curente vor putea contribui si ele la crearea unor conditii de piata propice cresterii nivelului de siguranta financiara a clientilor din Romania, in conditii de stabilitate a pietei si de protectie a consumatorilor", arata reprezentantii UNSICAR.

"In prezent, ne aflam in etapa discutiilor privind modificarea legislatiei RCA. Acesta este un reper important si pentru perioada in care Romania va detine Presedintia Uniunii Europene, pe a carei agenda se afla si revizuirea Directivei privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto", se mai arata in postarea de pe pagina de LinkedIn.

"Apreciem deschiderea spre dialog a Autoritatii cu toate partile implicate in procesul de consultare publica si ne dorim ca acesta sa continue pe aceleasi premise", incheie reprezentantii UNSICAR.