logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Schimbari in conducerea ASIROM VIG
ASIROM VIG, parte a grupului Vienna Insurance Group din 2007, anunta incheierea mandatului domnului Juraj LELKES in calitate de Presedinte al Directoratului ASIROM, incepand cu data de 30 iunie 2018.

Juraj LELKES are o experienta profesionala de peste 27 ani in cadrul Vienna Insurance Group, dobandita atat pe plan local, la conducerea companiei de asigurari Kooperativa din Slovacia, cat si pe plan international, detinand varii functii de conducere in cadrul grupului.

In perioada 2014 - 2015, Juraj LELKES a fost membru si Presedinte al Consiliului de Supraveghere al ASIROM, iar in august 2015 a preluat conducerea Directoratului ASIROM in calitate de Presedinte.

Mandatul de Presedinte al lui LELKES a insemnat pentru ASIROM o perioada de transformare organizationala, consolidarea unei echipe puternice si crestere profitabila.

"In cei 3 ani de mandat in calitate de Presedinte al Directoratului ASIROM am avut ocazia sa conduc o companie cu traditie in piata din Romania, cu angajati dedicati si viziune catre progres si inovatie. Sunt bucuros ca impreuna am reusit sa consolidam potentialul ASIROM, crescand cota de piata si profitabilitatea companiei", afirma Juraj LELKES.

Incepand cu 1 iulie 2018, functia de Presedinte al Directoratului ASIROM va fi preluata de Cristian IONESCU. El s-a alaturat conducerii ASIROM la inceputul acestui an, ca Membru al Directoratului.


Cu o experienta de peste 17 ani in domeniul asigurarilor si in management, Cristian IONESCU a ocupat functii de conducere in calitate de Chief Financial Officer si ulterior Director General Adjunct.

"Functia de Presedinte al Directoratului ASIROM este o responsabilitate si o provocare. Misiunea ASIROM este aceea de a dezvolta cele mai bune solutii pentru clientii sai, prin produse si servicii inovative", spune Cristian IONESCU.

Numirea noului Presedinte al ASIROM Vienna Insurance Group este supusa tuturor aprobarilor legale necesare.

ASIROM VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu experienta de peste 25 de ani in Romania si o cota de piata de aproape 10% la finalul anului 2017. Compania are o retea nationala de 138 de agentii, 1.900 de agenti activi si peste 300 de parteneri externi.