logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

OMNIASIG si ASIROM asigura parcul auto al Registrului Auto Roman
Cele doua companii membre ale grupului Vienna Insurance Group (VIG) - OMNIASIG si ASIROM - vor furniza servicii de asigurari de raspundere civila auto - RCA si asigurari facultative CASCO pentru autovehiculele din parcul auto al Registrul Auto Roman (RAR), pe o perioada de 12 luni.

Valoarea totala finala a contractului este de 612.617 lei, cu mult sub estimarea initiala care era cuprinsa intre 1.359.000 lei si 2.064.000 lei, conform unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Cele doua companii vor asigura un numar de vehicule cuprins intre 441 si 493 de autovehicule.

Criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate-pret in ceea ce priveste pretul ofertei si nivelul de asigurare.

Acordul cadru este impartit in doua loturi:

- Lot 1: Servicii asigurari RCA pentru autovehiculele din parcul auto al RAR-RA. Acesta a fost castigat de OMNIASIG Vienna Insurance Group. Valoarea finala a acestui contract este de 204.132 lei, de peste doua ori mai mica fata de estimarea initiala, de 565.000 lei. Data atribuirii contractului este 30 martie 2018.

- Lot 2: Servicii asigurari CASCO pentru autovehiculele din parcul auto al RAR-RA. Castigat de Asigurarea Romaneasca ASIROM Vienna Insurance Group, contractul are o valoare finala de 408.485 lei, fata de estimarea initiala de 1.499.000 lei. Data atribuirii contractului este 2 aprilie 2018.

Registrul Auto Roman (RAR) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii. RAR a fost infiintat in 1991.