logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

SIGNAL Iduna si Daune.expert au lansat un produs de asigurare
SIGNAL Iduna si Daune.expert au lansat un produs de asigurare co-branded care acopera plata serviciilor medicale pentru sofer si asistenta la daunele auto, numindu-se Signal Expert, conform datelor prezentate de oficialii celor doua companii, prezenti la Conferinta Brokerilor de la FIAR 2017.

Dan DOBRE, Director Comercial, SIGNAL Iduna, a aratat ca in cazul unui accident auto, pe langa faptul ca masina este accidentata, pot aparea si probleme medicale usoare sau severe, fiind necesar ajutor specializat.

El a mai precizat ca romanii ai nevpoie de servicii de calitate, de specialisti in daune auto, servicii de tractare, aplicatie pe telefon, rambursarea serviciilor medicale, iar un dosar de dauna pe sanatate poate fi complicat.

Produsul vine cu o aplicatie pentru dispozitivele mobile, prin care clientii primesc indrumarile necesare pas cu pas, conform lui Radu MUSTATEA, Partner Daune.expert.

Aplicatia permite localizarea accidentului, dar si efectuarea de fotografii la locul evenimentului si introducerea detaliilor referitoare la accident - poze masina/masini, poza certificat de inmatriculare, poza permis conducere, poza Carte de Identidate, date de contact, poze polite RCA/Casco.

Radu MUSTATEA a mai precizat ca fotografiile si documentele transmise prin aplicatie sunt criptate si pot constitui dovezi in dosarul de dauna. Informatiile pot fi introduse pentru ambii soferi implicati in accident.

DAUNE.expert este o companie activa pe segmentul asistentei la daune, oferind clientilor servicii si consultanta de specialitate in tot ceea ce implica intrumentarea si solutionarea unui dosar de dauna.

Grupul SIGNAL Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare in Germania, fondat in 1999 de fuziunea dintre SIGNAL Versicherungen, Dortmund si Grupul IDUNA NOVA, Hamburg. In prezent, SIGNAL IDUNA isi desfasoara activitatea in Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia si Romania. Activitea SIGNAL Iduna in Romania a inceput in 2008, asigurarile private de sanatate fiind directia principala de dezvoltare a companiei. Compania are peste 80.000 de asigurati.