logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Costi STRATNIC: Implementarea IDD nu va avea un impact major in piata
"Eu nu vad, in ceea ce priveste problemele legate de implementarea IDD, un impact major la nivelul pietei de asigurari din Romania, cata vreme aceste implementari sunt adaptate la piata noastra", a declarat, marti, Costi STRATNIC, Member of the Directorate, OMNIASIG VIG, prezent la Conferinta Brokerilor din cadrul FIAR 2017.

"O mai mare problema cred ca avem nu cu protectia si informatia clientilor, ci mai ales cu gasirea acestor clienti. Suntem, dupa Albania, a doua tara din CEE in privinta penetrarii asigurarilor. Astfel, lupta pe care trebuie sa o ducem este in cresterea penetrarii asigurarilor si a informarii clientilor si mutarea intregii energii de pe zona asigurarilor obligatorii catre cea facultativa", a mai spus acesta.

Potrivit lui Costi STRATNIC, expansiunea brokerilor in Romania nu poate fi oprita din doua motive. "Pe de-o parte, pentru ca sunt oameni inovativi si se adapteaza problemelor din piata si probleme vor fi tot timpul. Pe de alta parte, cred ca acest soc al RCA-ului i-a invatat cate ceva si deja o parte din energia brokerilor a fost transmisa catre alte produse de asigurare. Sigur ca si noi, asiguratorii, avem datoria sa inovam in aria de produse facultative, in asa fel incat sa purtam mai multe arme in intalnirile cu clientul", a precizat oficialul OMNIASIG VIG.